ketika jari-jemari berbicara
I am back :D
Sunday, 12 August 2012 | 10:46
Assalamualaikum . Salam sejahtera , salam berbahagia dan salam satu Malaysia Liza ucapkan kepada pembaca blog yellow/blue Liza ni . *ceyhhh , konon la ada lagi pembaca . HAHA . Dah lama Liza tak update blog Liza ni , kan ? Keyy . Agak kekok sikit nak update . Idea pun dah kering . :D Raya lagi berapa hari je kan ?  Apa persiapan korang ? Baju warna apa ? Baju raya Liza warna putih ,. and my mum cakap tahun ni hati Liza suci dan bersih . tu yang pilih warna putih . ishh . apa la . Apa pun tak boleh .. Raya tahun ni , raya yang paling tak best bagi Liza . You want to know why ? because my dad is not here . Dia kerja offshore lagi :( and raya dia tak balik T_T . Haishh . Nevermind la . Tak ley nak buat apa dahh .

Siapa sini form 4 ? Sejarah kita dah ada paper 3 , kan ? Apa persediaan korang ? Liza selasa ni ada gerak gempur paper 3 sejarah . Seramm ni . Liza belum baca buku lagi . HOHO . ehhh . Okeyy la . Liza dah merapu + meraban + merepek + yang seangkatan dengan nya dah ni . Nanti-II kita sambung ye ? Assalamualaikum :)
0 Comment(s)
Hyep korang =D da singgah blog Liza tu , pandai2 la tinggalkan jejak and follow Liza k ? Tak mow sombong meyh :)

 skodeng blog Liza Entry
The writer
Linkies
edited byLyza Qayudonajew

Note: All the content in this blog own by me unless stated. Do not copy and rip anything here . Tell me if I use your goodies without credit .

OLD