ketika jari-jemari berbicara
kitorang cat kelas . kau ada ?
Friday, 24 February 2012 | 20:38
Assalamualaikum . Hyep korang . Nampak tajuk entry Liza ? amboi . #macam kelas aku sorang je yang cat . HEHE . Hari ni kitorang satu kelas cat kelas + kemas kelas tau . Memang best sangat-II . Dak-II kelas pon bagi kerjasama . So , senang la kerja . And dak laki pulak cat . Dorang terbaik la kalau mengecat . . Cantik gila dorang cat . =) tak lupa juga dak perempuan yang tolong-II cat . Liza pon ikut mengecat jugak . HAHA . first time weyh aku cat-II ni . Okey ! Liza story dari awal-II k . 

First ni , masa Liza baru nak gerak gi school la tadi . kul 1 lebih . Then Liza mintak la teman dengan member Liza yang sorang lagi tu . Pastu singgah member kelas liza , Liza singgah je . Then tanya mak dia " makcik , khaleena ada ?" tak tau la Liza tnya siapa masa tu . Then makcik tu cakap " ada kat atas . gi la naik " Then Liza naik la . Pastu , kawan sekelas Liza tu cakap , " Liza tikar tu berat " . Then Liza tengok , ya-allah . memang berat sangat-II . HAHA . kitorang terpaksa la bukak then bahagi-II kan dia . Pastu Lipat . memang berat la . Kitorang angkat lagi . Dah macam orang apa da Liza angkat tadi . hehe . 

Then masa sampai school , member Liza yang iban tu cakap " Liza , semua carik kau tadi " . Liza dengan khaleena memang lambat sikit tadi . Kitorang gi beli barang-II kelas . Memang penat la . dengan Liza yang kena drive tadi . Dalam kereta memang panas sangat-II tadi . Rasa cam terbakar pon ada . hehe .

Then , masa dalam kul 4 lebih tadi . Dalam 3 orang yang balik , sebab dorang tuition . Liza okeyy je =) Liza dua kali pergi kedai tau . Yang first beli seletape *betulketakakueja ? ==' Then , gi beli berus cat tu . hehe . kelas siap cat semua pukul 6 petang tadi . lama gila kan ? hehe . K la . Liza malas nak type panjang-II ni . bubye . Take care =) salam



0 Comment(s)
Hyep korang =D da singgah blog Liza tu , pandai2 la tinggalkan jejak and follow Liza k ? Tak mow sombong meyh :)

 skodeng blog Liza Entry
The writer
Linkies
edited byLyza Qayudonajew

Note: All the content in this blog own by me unless stated. Do not copy and rip anything here . Tell me if I use your goodies without credit .

OLD | NEW